top of page

Group

Public·9 members

Reprimare 3


Pe măsură ce ne apropiem de viitoarele alegeri, vă încurajez să adresați întrebările dificile la care publicul merită răspunsuri, indiferent de cine ar putea să fie incomodat de aceste întrebări. Oferiți fiecărui candidat, partid și platformă politică acea examinare pe care publicul o merită. Asigurați-vă că publicul are acces la informația despre partide și candidați. Spuneți adevărul așa cum este, fără omiteri, și dacă vă simțiți țintă a presiunii nejustificate de cenzură, spuneți despre aceasta. Statele Unite sprijină libertatea presei în întreaga lume, inclusiv în Moldova, și vom continua să urmărim îndeaproape cazurile de intimidare sau reprimare, vom continua să solicităm independența judiciară și urmărirea penală a infracțiunilor împotriva jurnaliștilor și vom interveni când și cum va fi posibil.
Reprimare 3


Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftinourl.com%2F2uiuVz&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw1nXEq9ku9BBV9Ns9f623hEDe ce? Fiindca traim sub jurisdictia unei vorbe vechi ce suna astfel: Lupu-si schimba parul, da naravu ba.In alte cuvinte fiindca traim in reprimare. Si negare a ceea ce suntem cu adevarat. Vrem sa scapam de noi, sa ne vindecam de ceea ce exista in noi, sa fim altii decat ceea ce suntem si ne coafam ritmic valoric fara sa avem sansa de a ne savura la superlativ propria existenta.


Suntem atat de marcati de presiunea culturala mostenita ce ne conditioneaza sa fim mereu buni, de succes, pozitivi, spirituali, sa ascundem latura vulnerabila si tumultoasa in noi, sa credem in greseli. Si asa perpetuam conflictul, cautarea, asteptarea. Ne invartim in cerc.Fara a avea in noi capacitatea de a celebra existenta asa cum este ea. Fara a avea cultura intalnirii cu furia, tristetea, nemultumirea, suferinta si a dansa cu ele intru deplina onorare, venerare si celebrare a vietii. Intru a pasi in totalitate si plenitudine fara judecati de valoare.Sambata, 19 iunie, incepand cu ora 16 va invit alaturi de Diana Nastase sa participati la atelierul De la reprimare la celebrare, atelier in care:


6. îndeamnă Consiliul să adopte sancțiuni specifice, în temeiul regimului mondial de sancțiuni al UE în materie de drepturi ale omului, pentru a trage la răspundere toate persoanele responsabile de încălcări grave ale drepturilor omului și de dizolvarea și reprimarea ulterioară a opoziției cambodgiene;


Potrivit art.63 din Convenţie, a fost instituită Conferinţa Statelor Părţi la Convenţie, pentru a îmbunătăţi capacităţile Statelor Părţi de a realiza obiectivele stabilite de Convenţie şi pentru a promova şi evalua implementarea Convenţiei. În noiembrie 2009, la cea de a III-a sesiune, care a avut loc în Qatar, Conferinţa Statelor Părţi a adoptat Rezoluţia 3/1 privind Mecanismul de evaluare a implementării Convenţiei. Conferinţa Statelor Părţi a decis ca implementarea Convenţiei să fie evaluată în 2 cicluri a câte 5 ani fiecare. În cadrul I-ului ciclu, care a demarat în anul 2010, urmează a fi evaluată implementarea Capitolului III- Incriminare, investigare şi reprimare şi Capitolului IV- Cooperarea internaţională.


Raportul de evaluare a implementării de către Republica Moldova a prevederilor Capitolului III- Incriminare, investigare şi reprimare şi Capitolului IV- Cooperarea internaţională din Convenția Organizației Națiunilor Unite împotriva corupției (Engleză)


Hotărârea de înlocuire a măsurii de reprimare a fost contestată de Procuratura Anticorupție cu recurs la Curtea de Apel Chișinău, a anunțat instituția. Acuzatorii spun că cer prelungirea arestului în penitenciar pe un termen de 30 zile, considerând acest lucru necesar pentru ca Botnari să nu poată influența ancheta, martorii, care nu au fost încă audiați și să nu existe riscul distrugerii probelor.


Accidentul în care un copil de 12 ani a murit sub roțile unui troleibuz a avut loc vineri. Drept urmare, șoferița a fost reținută pentru 72 de ore, după care măsura de reprimare i-a fost prelungită pentru 30 de zile. 041b061a72


  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    bottom of page